• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Workshop + meeting met bekende TikTokkers

Is je kind helemaal gek van TikTok en wil hij/zij er alles van weten? Boek nu een workshop met een bekende TikTokker!

Tijdens de meeting kan je alles vragen over hoe je een goede TikTok maakt. Daarbij bespreken we de leuke en minder leuke kanten van TIkTok. Of zoals Rosalyn (oftewel Spicynoodle__ op TikTok met meer dan 215.000 volgers) het zegt: “Ik heb alles al meegemaakt op TikTok”.

Je kind zal het superleuk vinden om met een bekende TikTokker te kletsen (en zal misschien ook iets meer tips aannemen 🙂 ) en leert daarbij een hele hoop over het maken van een TikTok.

Je kind kan vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om samen de workshop te volgen, maar het is ook leuk om als ouder samen met te kind te doen! Dan kan jij ook alle vragen stellen die je wilt en je kind zal het leuk vinden om samen te doen. Dat is goed voor het vertrouwen.

Je hoeft voor de workshop niets online te plaatsen! 

Een leuke verrassing voor tijdens de lockdown!

Wat gaan we doen?

 • Je krijgt tips over wat een TikTok een succes maakt
 • Je kunt via Zoom je eigen TikToks laten zien (je krijgt van te voren opdrachten)
 • Gesprek over de leuke en minder leuke kanten van social media (hoe veilig is het? hoe blijf je je jezelf? Wat is mooi? En hoe ga je om met onzekerheden en reacties, hoe kan je als ouder toezicht houden etc.)
 • Je kunt alles vragen

Hoe gaat het in zijn werk?

De workshop vindt plaats via zoom. De workshop duurt 25 minuten.  Neem eerst contact op voor het maken van een afspraak! We kunnen ook samen bespreken wat je belangrijk vindt om te bespreken in de workshop en wat je kind graag wilt leren.

Met info@vlogfeest.nl of 06-24556951

TikTok Account

Om een account op TikTok te openen moet je officieel 13 jaar zijn, maar kinderen hebben -al dan niet via vriendjes en vriendinnetjes – op veel jongere leeftijd te maken met de app. Doel van deze TikTok meeting is dat kind leert om met social media om te gaan.

Het is ook een goede manie om als ouders in gesprek te gaan over wat je kind allemaal online meemaakt. Op deze manier behoud je het bijvoorbeeld het vertrouwen dat hij/zij ook met online problemen naar je toe kan komen en is het makkelijker om gezamenlijk afspraken te maken.

Voor een gezond online leven is het belangrijk dat je je kind goed begeleid. De eerste stap hiervoor is oprechte interesse en betrokkenheid. Samen een workshop volgen is een goed begin!

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2021 Vlogfeest - Powered by Maatos